Ce jocuri ne jucam in izolare


Cu siguranta gamerii sunt cei mai fericiti in aceasta perioada, cand timpul pe care pot sa si-l aloce jocuriloreste mult mai generos cu ei. Gamer "de profesie"sau nu, jocurile sunt o componenta majora pentru fiecare in perioada statului in casa.
De altfel, multe dintre acestea au o grafică atât de bună încât par mai degrabă filme decât jocuri.
De asemenea, partea de hardware a devenit și ea mult mai bună, atât în ceea ce privește PC-urile, cât și consolele. 

Steam este cea mai dezvoltata platforma pentru gaming din lume si reuseste sa adune majoritatea productiilor de gaming. Conform acesteia cele mai populare 5 jocuri din lume:

League of legends – in jur de 27 de milioane de jucatori in toata lumea
World of Warcraft – peste 10 milioane de jucatori
DOTA 2 – evident 1.291.328 de jucatori
Counter-Strike: Global Offensive – cca 12 milioane de jucatori a fost pragul
Diablo III – au avut record de vanzari cu peste 12 milioane de jocuri vandute

Daca vrei sa te joci pe PC, iti recomandam: Calculator Sistem PC Gaming iar daca esti fan FIFA, indiscutabil ai nevoie de un PlayStation.

Generatia 4 de la PlayStation cu aspect elegant, oferind o putere fantastica a jocurilor, care este intotdeauna pentru jucatori.
Bazat pe motorul grafic Frostbite, jocul EA SPORTS FIFA 20 pentru PlayStation 4,  aduce la viata doua fete ale Sportului Rege - prestigiul scenei profesionale si o noua experienta autentica a fotbalului de strada in EA SPORTS VOLTA. Jocul FIFA 20 este plin de inovatii, FOOTBALL INTELLIGENCE deblocheaza o platforma fara precedent pentru realismul la nivel de gameplay, FIFA Ultimate Team ofera mai multe modalitati pentru a va construi echipa de vis, iar EA SPORTS VOLTA intoarce jocul pe strazile orasului prin intermediul unui format autentic al meciurilor in componenta numerica redusa.

Un alt joc populari printre adolescentii din Romania este: Rust , un joc video de supraviețuire dedicat doar multiplayer dezvoltat de Facepunch Studios. Rust a fost lansat pentru prima dată în acces timpuriu în decembrie 2013 și a primit lansarea completă în februarie 2018. Rust este disponibil pe Microsoft Windows și macOS.

Sa nu ii uitam insa nici pe fanii StarWars 

Star Wars Jedi: Fallen Order

Fii un padawan în noua poveste Star Wars de la Respawn Entertainment – care a creat Apex Legends și Titanfall.

După evenimentele din Episode III: Revenge of the Sith și ordinul 66, dat de Senatorul Palpatine pentru a distruge ordinul Jedi și a crea condiții pentru apariția Imperiului, ești ultimul padawan în viață și singura speranță a cavalerilor. 

Termină-ți pregătirea, învață să folosești Forța și să te lupți cu sabia laser, ca să poți reface ordinul Jedi. Luptă ca să fii în avantaj față de Imperiu și Inchizitorii săi, abordează strategic fiecare luptă, ca un adevărat Jedi, și vizitează zone îndepărtate ale galaxiei Star Wars, cu personaje, ființe, inamici și droizi noi.

Pe console Xbox cu Streaming 4K, High Dynamic Range, Sunet spatial si optiunea de XBOX Live Gold prin care ai acces la jocuri gratuite, bonusuri, modul multiplayer.