"Moartea" din relatii

 

Acum știu că mulți o să mi-o ieie în nume de rău, dar să fim serioși, fiecare dintre noi știm acele persoane care se bagă într-o relație, așa că îi pot numi "moartea" din relații. :)))
Sigur, o persoană care face așa ceva a uitat de principii, de primul și cel mai important principiu legat de relații: niciodată nu intervii într-o relație, niciodată să nu încerci să furi femeia altuia sau bărbatul alteia! Chiar dacă simți că te-ai îndrăgostit, dacă subiectul atracției tale este implicat cu altcineva, este lipsit de etică să încerci să distrugi acea relație. Dacă persoana s-a îndrăgostit si ea, va încheia relația – dacă nu, atunci a încerca să o seduci este josnic.
Ca de obicei ... prietenii sunt aceia care te ajută la bine și la greu, dar și cei care îți pot face mult rău. Când ești îndrăgostit, termenul de "a fi prieten" cu cineva rămâne "în aer" deoarece te axezi din ce în ce mai mult pe iubire și îți petreci timpul mai mult cu persoana iubită decât cu prieteni.
Deseori prietenii sunt lăsați la o parte când vine vorba să te îndrăgostești de cineva, deoarece acel om îți poate dăruii  mult mai multe de cât îți poate oferii un amic. Sunt multe cazuri în care prietenii nu sunt "ocoliți", dimpotrivă ei devin un fel de consilier personal, dând sfaturi și sugestii prietenului cum să se comporte cu persoană iubită. Din pricină aceasta, foarte des se întâmplă ca unul dintre prieteni (mai băgăreți), de obicei fete, să se amestece în discuții ce nu își au rostul, clătinând "balanța dragostei".

De multe ori din cauza prietenilor, o relație se poate sfârșii. Este foarte urât din partea unei prietene/prieten să se bage între doi îndrăgostiți deoarece le poate afecta relația.
Când ești într-o relație, este imposibil să fii indiferentă la sfaturile pe care ți le dau ceilalți. Unele persoane din viața ta te pot influența atât de mult, încât să alegi să te desparți de iubitul tău/iubita ta din cauza lor. Vezi care sunt tipurile de oameni pe care nu ar trebui să îi iei în seamă.
Cel mai bun prieten de la liceu : Multe fete au un coleg de liceu alături de care își petrec pauzele de cafea și care le ascultă de fiecare data. Dacă ai și tu un astfel de prieten, relația voastră s-ar putea să nu fie atât de nevinovată precum o crezi.
Prietena cea mai bună a iubitului tău : Multe fete sunt geloase pe prietena cea mai bună a iubitului lor, dar încearcă să nu îți pierzi rațiunea într-o astfel de situație. Nu fi suspicioasă fără motiv și nu presupune că este îndrăgostită de el. Dacă ai nemulțumiri sau nelămuriri, discută-le cu partenerul tău și găsiți o soluție care să vă mulțumească pe amândoi. Nu îi cere, însă, să renunțe la prietena lui, pentru că deși s-ar putea să o facă pentru tine, cu timpul sunt șanse să regrete și să te învinovățească că ai dat la o parte un om important din viața lui.

Încercați să nu va băgați în relațiile altor prieteni și nici să cârcotiți despre partenerul/parteneră prietenului vostru, pentru că asemenea fapte pot avea consecințe grave.

autor: Mariana Gorea