CUM ESTE SA FII DANSATOR ?


Viața de dansator are atatea lucruri minunate..pe lângă prietenii noi si cu care ai o legatura strânsă, vizitezi atatea locuri in turneele si de amintirile nici nu se compara.

Înveți atatea lucruri noi, pași noi de dans , ai o postura mai corecta si multe altele, dar mai ales iti dezvolți iubirea pentru portul popular si tot ce inseamna tradiții.

Am ajuns in stadiul in care, dansul inseamna viata pentru mine si nu cred ca as mai fi la fel daca as renunța la aceasta pasiune.

Am inceput dansurile de cand aveam 5 ani si de atunci suntem ca si o familie. Ne intelegem atat de bine cu toții , suntem ca si o familie.

Aceasta pasiune presupune foarte multe sacrificii si multe , multe ore de munca si studiu in același timp..

Din afara scenei , se vede ca si o acțiune foarte usor de facut si pare ca ar putea fii efectuată de toata lumea, dar multa lume nu stie câtă munca trebuie depusă pentru a avea performanța necesara..

Totul pare foarte usor, dar credeți-ma ca ii de 10 ori mai greu decat pare..

O gramada de beneficii avem in urma acestui sport, pe langa condiție fizica foarte buna , ne dezvoltam urechea muzicală si cunoastem oameni noi.

Daca veți avea vreodata ocazia sa mergeti la cursuri de dansuri populare, recomand din tot sufletul pentru ca , dupa parerea mea , este cel mai frumos lucru pe care il puteti face!


Briana