BALUL BOBOCILOR DUPA DOI ANI DE PAUZA



 Putem spune ca balul este un eveniment important dar poate si cel mai frumos din viata bobocilor.Poate unii dintre ei se gandesc doar sa câștige unul dintre titluri, iar altii o vad ca pe o distractie prin care se relaxează dupa scoala sau in timpul școlii. 

Stresul cel mai mare este pe capul claselor de a 12-a care trebuie sa faca majoritatea lucrurilor.De la colajele pentru dans, coregrafiile , scenografie si multe altele, care nu ar putea sa le faca oricine si nu sunt chiar atat de ușoare pe cat par..


 Balul bobocilor ar trebui sa fie unul dintre cele mai frumoase evenimente ale unei scoli/liceu, cu petrecerile de dupa si inainte , sa fie totul ca la carte si toata lumea sa se simtă bine.. Cei care nu au nicio legatura cu balul, vad doar acest eveniment ca si o mica chestie, ca si cum nu ar fi o treaba destul de delicata. Poate bobocii, nu stiu sa danseze, trebuie concepute probleme optionale si multe alte lucruri care dau bătăi de cap organizatorilor. 


Dupa parerea mea, premiile ar trebui date celor mai buni, chiar daca nu conteaza atat de mult titlu de Miss/Mister, unii concurează doar pentru acel titlu, fara sa mai conteze distracția si satisfacția lor de a face anuminte lucruri. 

Sper ca bobocii liceului nostru, sa considere acest eveniment o oportunitate de a vedea liceul nostru, nu doar ca o unitate de învățământ, si sa încerce sa vada partea buna, ca sunt susținuți atat de colegii lor mai mari, cat si de cadrele didactice , care se implica chair daca multi nu stiu asta. Balul ar trebui considerat important si tratat cu cea mai mare seriozitate, atat de participanți cat si de organizatori si sper sa iasa totul asa cum si-au propus. Asa ca, sa le tinem pumnii bobocilor nostrii si organizatorilor, pentru ca au facut eforturi deosebite pentru a crea acest eveniment!❤