AME - O carte preferată de majoritatea cititorilor

 

Cititul este o activitate descoperită de foarte mult timp, dar în prezent foarte puține persoane practică această activitate.

Persoanele care nu citesc, cred că toate poveștile și cărțile au un final fericit sau unul amoros, dar țin să dezamăgesc aceste persoane că nu toate au acel final banal fericit.

Dar trecând peste această observație aș vrea să va recomand o carte, care are doar trei volume, puțin mai lungi.

Această carte se numește Ame, este scrisă de Cathya MP, o tânără autoare din România, dar stabilită în altă țară. Cartea este publicată cu ajutorul editurii Bookzone, în anul 2020 respectiv 2021 în România. Această carte face ca emoțiile să te copleșească mereu, la fiecare rând, paragraf, capitol. În această poveste e vorba despre o tânără fată care se îndrăgostește de opusul personalității ei, acest lucru ducând la multe secrete ascunse, multe întâlniri pe ascuns, chiar și la o relație cu multe certuri și despărțiri. Cu fiecare capitol citit în parte te fascinează să citești mai mult și mai mult să afli soarta celor două personaje principale, dar și cele mai favorizate, aici e vorba de Ame și Sergio. Povestea lor de dragoste trece de la o extremă la alta, făcându-te să treci și tu ca cititor prin acele emoți.


Recenziile despre această carte sunt foarte bune, dar pe lângă acele recenzii pot spune că și eu am o recenzie foarte bună, o vă las mai jos recenziile altor persoane dar si un scurt rezumat al acestei cărți.

O carte excepțională! Deși este "încărcată" cu descrieri, nu sunt plictisitoare, ci te induc cu totul unde se află personajele și nici nu realizam când terminam de citit o descriere, atât de captivă eram în poveste. Am citit fiecare capitol cu sufletul la gură, am trăit acceași intensitate de emoții asemănătoare cu cele ale personajelor.”

O poveste de dragoste picantă scrisă într-un mod extraordinar! O carte plină de umor, dramă și senzualitate, pe care o recomand cu toată încrederea! Cartea tocmai a trecut în topul preferințelor mele!”


Și lista de recenzii poate continua, dar aș vrea să va pun aici și un scurt rezumat al ei.

Ame avea o viață normală, locuind cu mama ei, după ce tatăl său le părăsise. Asta până când l-a întâlnit pe Sergio. Întâlnirea celor doi avea să le schimbe viața pentru totdeauna, Ame, studentă la medicină, și Sergio, unul dintre mercenarii de elită ai unui clan mafiot, încearcă să se opună destinului care se încăpățânează să le unească drumurile. Adn-ul inimii lui Sergio este rescris de singura femeie pe care el a iubit-o vreodată, dar spiritul răzbunător și impulsiv o îndepărtează pe Ame de el.

Din punctul meu de vedere se merită să citiți această carte, deoarece este una dintre cele mai căutate cărții 16+ în anul 2020 și cea mai votată carte drept ”o poveste captivantă de amor de pe Wattpad”


Acest bestseller s-a lichidat de pe stoc in mai puțin de 8 ore, ceea ce pentru o carte e destul de repede în acest secol, adică să fim serioși cine mai e atras de o carte în format fizic, dar in format electronic...vă spun eu..nimeni, de aceea prin aceste review vreau să vă reamintesc că e foarte bine să citim mai ales pentru a ne îmbogăți vocabularul, dar și pentru a ne comporta mai bine.

Dar asta nu este tot despre această carte, pe lângă faptul că o puteți achiziționa în format fizic de pe site-ul BOOKZONE , o puteți achiziționa și online în format pdf.

În cartea asta s-au frânt inimi, s-au reparat, dar mai ales fericirea, iubirea și prieteniile legate între toate persoanele din această carte a fost dincolo de infinit, într-adevăr au fost multe lacrimi atât ale lor, cât și ale cititorilor, dar eu zic ca s-au meritat, la fiecare scena în care se certau, nu cred că a fost cineva care să nu îl înjure sau critice pe el, și da majoritatea certurilor au fost create de el, dar și împăcarea a fost creată de el.

Toți am citit această carte cu sufletul la gură, deoarece a fost foarte palpitantă. De aceea vă îndemn să o citiți și voi, chiar se merită să o citiți și chiar nu durează mult, maxim 5 ore pe volum. Bineînțeles merge citită cu un pahar de vin alături dar și cu un ceai cald ar merge perfect citită.