Din literatura Young Adult povestim despre cartea Six Of Crows de Leigh Bardugo

Tableta grafica XP-PEN Artist - Mai ieftin Mai bun

 

In Istoria tabletelor grafice, foarte multe au fost vândute la un preț mare, pana cand XP-Pen a setat un now standard.
- Tableta grafica XP-PEN Artist 15.6" Pro, Display FHD, TILT, 8192 niveluri presiune USB 2.0 Suprafața activa (W x D) 344.16 x 193.59 mm Dimensiuni (W x D x H cm) 443 x 280 x 12.6 Rezolutie (lpi) 5080 Viteza de citire creion (pps) ≧ 200 RPS Niveluri de presiune creion 8192 Altele Inclinare: 60 grade Rezolutie ecran: Full HD 1920 x 1080 pixeli Tensiune alimentare: DC 5V Acuratete: 0.25mm (centru) Culoare Negru

Tableta Grafica XP-PEN a devenit un nou candidat pentru artiștii digitali, mai ales cei cu mai puțini bani sau tineri. Tableta Artist 15.6’’ Pro a aparut recent in anii artistici și și-a făcut un nume pentru sine. Un mare industrial inamic la acesta nouă opțiune este Wacom, care este zis sa fie părintele artiștilor, cum oferă tablete grafice de calitate ridicată pentru prețuri la fel de ridicate. Set-up-ul pentru tableta a fost ușor de asamblat din experiența mea, folosind numai 3 cabluri, unul inserat in tableta, unul în calculator și unul într-o priză. Cablul recomandat pentru priză poate fi pus în calculator la fel dar vei pierde abilitatea sa setezi luminozitatea la ecran la 100% ce este o optiune semi-necesara sa vezi culorile clare pe ecran. Xp Pen are un ecran foarte fin si comfortabil de atins, însoțit în cutie cu o manusa de desen, acoperind ultimele doua degete să nu afecteze ecranul. O problema Este CA tableta nu vine cu opțiunea de touchscreen la simplu activate facand manusa doar de aesthetic.

O problema ce poate fi deranjanta este corectarea culorilor cum setările generale de ecran și culoare sunt diferite de cele de calculator deci trebuie ele singure fixate cat mai aproape de ce este corect. Programul Driver al tabletei are un UI simplu care poate fii ceva bun sau rău, ajutand scurtand opțiunile dar lasand in spate opțiunea de a seta butoanele tabletei cu CUSTOM KEY SETTINGS ce lasa persoana sa aiba custom settings mai avansate. Tableta grafica se adaptează foarte ușor la multe programe de desene, fiind foarte ușor de inserat custom keys specifice acelui program, cu capabilitatea de a roti canvas/brush size/canvas size etc folosind o rotita so UN button numai pe tableta, ajutand sa limitez Cate mai trebuie sa întinzi spre keyboard și Câte Le poti tine ușor pe tableta.

In comparative cu Wacom la Pret xp pen castiga, DACA e sa luam system settings prin experienta personala Wacom are mult Mai multe optiuni si customize settings. Wacom a condus industria timp de andar acima Xp-Pen a ajuns pe platformă cu preturi mai ieftine și devices ce sunt Mai mult decat ai plătit pentru.