Cu ce baiat te potrivesti

Ești mulțumită de partenerul tău cu adevărat? Dacă te gândești că ți-ai fi dorit altceva și încă visezi la acea poveste de dragoste, poate că ești blocată într-o relație cu băiatul nepotrivit . Nu spun că orice defect sau nemulțumire la adresa iubitului tău trebuie să te ducă la această concluzie . Dar deseori ajungem să găsim scuze pentru cei de lângă noi, să facem prea multe compromisuri și în definitiv să nu mai fim împlinite și fericite.

De ce? Pentru că nu avem suficientă încredere în noi. "Îmi este frică de singurătate. În plus, nu există băiatul perfect și poate că nu voi găsi un altul mai bun decât el. Visez la ceva ideal și nu am eu norocul să găsesc băiatul perfect. Nu sunt la înălțimea unui astfel de om."  Nu vreau să te plictisesc cu legea atracției, dar vei primi dragostea pe care îți permiți să o alegi! Nici mai mult, nici mai puțin!

Dacă ești îndrăgostită, probabil că te întrebi uneori dacă iubitul tău este sau nu băiatul potrivit pentru tine. Iată câteva indicii care îți arată că poți avea o viață frumoasă alături de partenerul actual.
1.Căutați calități similare unul la celălalt
El caută la tine aceleași calități pe care vrei și tu ca el să le aibă: fidelitatea, statornicia, setea de aventură etc.? În acest caz, vă potriviți perfect!
2.  Îi poți tolera defectele
Nimeni nu este perfect, nici măcar băiatul ideal pentru tine. Dacă îi poți accepta și tolera defectele, puteți avea o relație durabilă.

3. Îi împărtășești cu adevărat pasiunile
Manifești un entuziasm fals față de pasiunile lui, doar ca să fii iubita perfectă? Sau mai degrabă chiar i te alături cu plăcere și îi împărtășești hobby-urile? A doua situație îți arată că sunteți compatibili.

4.  Îi poți accepta ticurile și obsesiile
La început erau adorabile, acum au început să te enerveze. Dacă simți că le poți accepta totuși, înseamnă că veți rezista fără probleme împreună.

5. Poți să fii TU în preajma lui
În cuplurile compatibile, partenerii se simt foarte confortabil fiind ei înșiși. Dacă poți să fii "tu" alături de el, fără să disimulezi nimic, este băiatul ideal pentru tine!

6. Nu încearcă să te schimbe
Te iubește așa cum ești și știe că este normal să fiți diferiți în anumite aspecte. Îți respectă părerile și unicitatea.

7. Face sacrificii pentru tine
Nu ești singura care se sacrifică în numele iubirii, el îți răspunde cu aceeași monedă de fiecare dată.

8. Te apreciază
Vorbește cu mândrie despre tine și îți dă deseori senzația că este cel mai mare fan al tău.


"Unele femei nu-şi pot găsi bărbatul potrivit pentru că sunt prea ocupate să caute bărbatul perfect..."

autor: Mariana Gorea