Markere-le Chameleon sunt populare printre artisti

Markere-le Chameleon: Un instrument revoluționar în lumea artei!

Aceste markere sunt folosite de mii de oameni, având o mulțime de review-uri bune, în care oamenii își exprimă gândurile despre acestea. Site-ul care oferă spre vânzare aceste markere , în România , este „Cărturești.ro”. Site-ul oferă potențialilor cumpărători mai multe informații despre produs, ajutându-i să găsească ceea ce caută. Astfel, markere-le sunt descrise în acest mod: „Chameleon Tonuri Multiple reprezinta mult mai mult decat un marker obisnuit – iti ofera puterea de a schimba culoarea! Noile markere Chameleon Tonuri Multiple reprezinta un sistem inovativ de markere reincarcabile pe baza de alcool. Acum ai abilitatea de a schimba tonul culorii pe masura ce folosesti doar un singur marker!Culorile Chameleon Tonuri Multiple sunt markere cu doua capete: varful “Japanese SuperSoft Brush” cu efect de pensula la un capat si varful “Japanese Bullet” pentru precizia conturului, la celalalt capat. Creeaza efecte 3D uimitoare, treceri fine, elemente de umbre si lumina, gradatii ale culorii, toate intr-un singur marker.



Caracteristici:

  • Calitate remarcabila

  • Reincarcabile

  • Varfuri “SuperSoft Japoneze” inlocuibile

  • Doua varfuri speciale “Brush” si “Bullet”

  • Permanent pe majoritatea suprafetelor

  • Compatibil cu oricare alt marker pe baza de alcool

  • Cerneala profesionala pe baza de alcool

  • Non-toxic si fara miros intepator

Ideal pentru toate desenele pe hartie, grafica, manga si arta fina.”

REVIEW

Din aceste informații am aflat că brand-ul care fabrica aceste markere este „Chameleon Pens” , și multe caracteristici ale markere-lor care mă interesau, precum tip-ul de vârf pe care acestea le prezintă și nu numai. După colectarea acestor informații și consolidarea acestora , cât și căutarea și citirea unor recenzii, am decis să achiziționez produsul!

După primirea produsului, am început să îl „studiez” , încercând să îmi fac o impresie despre acesta. Acesta a venit complet, arătând exact ca pe site, lucru ce m-a bucurat . Markere-le în sine sunt de o calitate superioară, de aceea au și costat atât. Materialul din care sunt făcute este rezistent , estetic și plăcut la ochi, oferind detalii despre cum ar trebui utilizate . Vârfurile acestora sunt exact la fel ca și cum au fost descrise pe site, unul de tip pensulă și celălalt pentru contur, avănd mai multă rezistență și dexteritate. Prima încercare pe o hârtie normală, de xerox, a fost la fel cum m-am așteptat, foaia nu a putut ține un astfel de produs, trecând și pe cealaltă parte, chiar lăsând cerneala și pe celelalte. Asta e perfect normal, deoarece astfel de foi nu sunt făcute pentru materiale de genul. Însă atunci când am încercat unul pe caietul meu de schițe , care foaia acestuia are o grosime mai mare, a colorat lin și frumos. Markere-le acestea , atunci când sunt folosite pe tipul de material potrivit, pot face minuni. Acestea se blend-uiesc foarte bine, fără a rupe foaia, se pot suprapune mai multe straturi atunci când sunt uscate, astfel poți creea culori noi și alte modele. Ceea ce este cu adevărat interesant la aceste markere , este faptul ca le poți combina chiar direct între ele, nu numai pe foaie. Tot ce trebuie să faci este să unești capetele a două markere diferite, iar culoare se va transfera de pe un capăt pe altul! Astfel poți realiza o mulțime de combinații de culori! Eu am realizat multe desene cu aceste markere, și chiar pot fi utilizate de oricine, fiind ușor de manevrat!

Personal, aceste markere chiar mi-au întrecut așteptările, de aceea le recomand oricărui iubitor de artă , celor ce adoră să realizeze desene și nu numai, aceste markere fiind pentru oricine! Spor la desenat!

Le puteti CUMPARA de AICI :  Set 22 markere Chameleon